unsplash
Volledig scherm
© unsplash

Lang leve de vakantieoppas: jij gaat werken, de kinderen blijven thuis

Met zo'n 25 vakantiedagen per jaar moeten we tijdens de zomermaanden vaak creatief puzzelen met kampjes en speelpleinen. Vermoeiend voor de kinderen en prijzig voor de ouders. Een oplossing? de nieuwe dienst van babysittersapp Bsit. Reserveer je persoonlijke vakantieoppas voor de tijd die je wilt. Jij gaat werken, je kinderen blijven lekker thuis.

5 reacties

  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Kinderen hebben 13 weken vakantie, ouders elke 4 weken. Mathematisch kom je er niet! Dus ja, je moet wel oplossingen zoeken... en wat is er dan mis met een babysit of een kampje? Waar je als ouder geen nood aan hebt is aan mensen die op dit forum staan te brullen dat je dan maar geen kinderen moet maken en je een schuldgevoel proberen aan te praten.
  • nicole peeters

    6 jaar geleden
    goede oplossing, jonge mensen met kinderen zijn verplicht om beiden te gaan werken, anders kom je niet, om van het latere pensioen nog niet te spreken...en als de kindjes in thuisomgeving kunnen blijven is dat een pluspunt ! Beter zo dan met een sjagrijnige moeder thuis te zitten !
  • Sandra bib

    6 jaar geleden
    Moet je geen kinderen maken als je er niet zelf voor kunt zorgen !!
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    @Boudewijns : ik geef je groot gelijk. Mensen willen tegenwoordig alles : kinderen, carrière... en ze lopen zichzelf voorbij. Kinderen worden op lange termijn ambetant van al dat gesleur. Ze krijgen materiële compensaties voor de morele verwaarlozing van hun druk bezette ouders.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    “ongelooflijk” stop dan met kindjes maken als ge er zelf geen tijd wil insteken, “egoisten”.....