Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geflitst met 147 km/u: boete voor kersverse Ebbenhouten Schoen Anthony Limbombe

Kersvers Ebbenhouten Schoen en Club Bruggespeler Anthony Limbombe (24) is deze ochtend door de Kortrijkse politierechter veroordeeld tot een boete van 160 euro wegens een te zware voet.

24 reacties

  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Tegenwoordig ben je geen voetballer indien je geen megaboete krijgt, fijn zo!
  • Jeroen Custers

    6 jaar geleden
    En die speelt bij Club Brugge, de ploeg waar ze nog elke week applaudiseren voor Sterchele, die ook dacht dat hij wat sneller kon rijden dan de gewone sterverling. Als ik bestuurder bij Club mocht hij van mij direct enkele maandlonen inleveren, zijn wagen inwisselen voor een busabonnement en na de training gaan werken in een hulpcentrum. Zolang ze geen voorbeelden gaan stellen, leren ze toch niks bij
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dit soort gasten die denken dat ze boven de wet staan zijn pas een echt gevaar voor de anderen op de weg. Neem die zijn rijbewijs en laat hem opnieuw de testen doen om een ander rijbewijs te behalen.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Flitsen is toch enkel maar om geld in het laatje te brengen van de overheid? Hoeveel van degenen die hier nu reageren rijden regelmatig met die 150 km/u op de snelweg en zouden in geval van boete akkoord gaan met de vorige zin?
  • Ingrid Vantroostenberghe

    6 jaar geleden
    Tja dikke nekken die pietnullige ballensjotterkes.