BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Vakbond laat aan hoofdkantoor Deliveroo lunch leveren door concurrent Take Away

Sociale conflictenLeden van de socialistische transportvakbond BTB hebben via koerierbedrijf Take Away hun lunch laten leveren aan het hoofdkantoor van concurrent Deliveroo in Brussel. Met de actie willen ze de werkwijze van Deliveroo aanklagen. "Zij laten hun koeriers als schijnzelfstandigen werken", klinkt het.

4 reacties

  • Peter Lievens

    6 jaar geleden
    DELIVEROO maakte in het boekjaar 2016 4.2 miljoen euro verlies op een omzet van 2.5 miljoen euro. Dit is dus nog zo een parel aan het innovatieve firmament waar de aandeelhouders rijk worden op kap van de werkmens (sic).
  • Nico de Jager

    6 jaar geleden
    Mooi ! Deeleconomie moet er zijn voor de mensen niet voor de aandeelhouders van DELIVEROO op kap van de gewone werkmensen !
  • Rik Connaerdt

    6 jaar geleden
    Waarom richt de vakbond niet zelf een koeriersbedrijf op met schitterende voordelen van alle aard voor alle personeelsleden? Dan hoeft er niet betoogd te worden en zal alles er veel rechtvaardiger aan toe gaan.
  • José Lippens

    6 jaar geleden
    Het is niemand die verplicht voor Deliveroo te werken. Dat de vakbonden hen een alternatief aanbieden en ze moeten wel plooien. Het is en blijft vraag en aanbod.