iStock
Volledig scherm
© iStock

Test Aankoop lanceert website die voordeligste energietarief uitzoekt: “Je kan tot 250 euro per jaar uitsparen”

ConsumentTest Aankoop lanceert in samenwerking met de energie-adviseur ENBRO de website Gaele. Die gratis website zoekt uit welk energietarief het meest voordelig is. Zo kunnen consumenten volgens de belangenorganisatie tot 250 euro per jaar besparen. 

15 reacties

  • Mike Popola

    6 jaar geleden
    Inderdaad, verkochte boel. Zij verdienen hier meer geld mee dan dat wij kunnen uitsparen. Hier zijn al organisaties voor. Hier horen zij zich niet mee bezig te houden. Ik zeg vandaag nog mijn abonnement op.
  • FRANK WILLEMS

    6 jaar geleden
    Ik heb jaren overgestapt maar zolang er geen vaste kilowatt prijs komt all in zoals bij bezine of diesel kies ik niet meer.
  • censor

    6 jaar geleden
    Moet je niet een abonnement hebben van TA ?Ze ronselen ook per telefoon naar abonnees en ze dringen wel degelijk aan, wat ze verwijten van anderen, doen ze zelf....ik lees die TA in de bieb.
  • Tom Car

    6 jaar geleden
    De enige die hier voordeel mee doet is de energie leverancier zelf, die moeten zorgen dat er voldoende contracten binnen komen, de consument moet steeds zorgen voor dure betalingen. De oplossing zou zijn 1 leverancier die voor elke Belg de goedkoopste is, en waar men per maand volgens vebruik extra kortingen en bonussen kan bekomen. Dit is pas echte besparingen... Wat voor zin heeft het dat er 100 energie leveranciers zijn?
  • Angelo De vie

    6 jaar geleden
    Gratis??? Ik heb zojuist de voorwaarden gelezen, waarom liegt men tegen de mensen? Het is schandalig dat men dat durft te beweren bij test aankoop! Je betaald indd niet rechtstreeks aan die firma, maar het wordt verekend op je factuur van je leverancier. De defenitie van gratis is bij test aankoop blijkbaar niet gekend!