AFP
Volledig scherm
© AFP

Regisseur Luc Besson beschuldigd van verkrachting

De politie van Parijs onderzoekt een aanklacht van verkrachting tegen Luc Besson, een van Frankrijks meest bekende regisseurs. Een 27-jarige comédienne en mannequin zegt dat ze midden mei in het Hotel Bristol in Parijs door Besson verkracht werd. Ze diende vrijdag 18 mei een klacht in tegen de man. De vrouw zegt dat zij en Besson elkaar kenden en voor twee films hebben samengewerkt. 

6 reacties

  • Jil Heirman

    6 jaar geleden
    Toch straf dat het gros vd bevolking al z’n geloof in een handvol beschuldigde mannen legt, die er bovendien alle baat bij hebben te liegen en tegelijk genadeloos is voor de honderden vrouwen die deze heren beschuldigen. Die vrouwen hebben er niks bij te winnen, en dan nóg kiest bijna iedereen blind voor die mannen. En dan zou de samenleving niet meer seksistisch zijn, wat een ONZIN.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Die ook al? Ik stel voor om die vrouwen eens goed door te lichten en desgevallend eens goed te bestraffen. Verdorie, die vrouwen toch die op horizontale wijze een verticale carrière doorgemaakt hebben, die hoort men niet. En die zijn er genoeg.
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    En vermoedelijk spreekt hij de waarheid. Gewoon al die klachten uit de media houden tot de schuld eventueel bewezen is. Zal veel onverdiend leed vermijden! En aangeklaagden, die vrijgesproken worden, zouden systematisch de aanklagers moeten voor het gerecht trekken en een zeer forse schadevergoeding eisen!
  • Valentino Fabionara

    6 jaar geleden
    Ze zijn daar weer..
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    Allee die ook al ? Dat vind ik nu spijtig sé , één van de béste regiseurs dat ik weet ! Dat geeft mij een verwarde indruk !