Zuckerberg tijdens de zitting in de Amerikaanse Senaat.
Volledig scherm
Zuckerberg tijdens de zitting in de Amerikaanse Senaat. © REUTERS

Zuckerberg legt toch in het openbaar verantwoording af aan Europees Parlement

Het gesprek dat het Europees Parlement morgen heeft met Facebook-CEO Mark Zuckerberg zal toch openbaar zijn. Volgens parlementsvoorzitter Antonio Tajani is de topman akkoord gegaan met een livestream van de zitting.

11 reacties

  • John Rogers

    6 jaar geleden
    In de me myself and iphone gemeenschap is deze maar half verantwoordelijk en dat weet die verdomd goed uit te spelen, allemaal cinema.
  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Er is 1 grootste president ter wereld en dat is Zuccie. Er is 1 groot macht en dat is Zuccie en daar kan geen Poetin, Trump of Merkel niet tegen op. Ze gaan hem strakkies verhoren maar als het net zo gaat als in Amerika zonder deskundigen en domme vragen stellen waarna hij Zuccie dus in de lach schoot dan lacht hij weer in zijn vuistje.
  • Norbert Corten

    6 jaar geleden
    De Verhofstadt show kan weer beginnen.
  • Dietrich Van Helder

    6 jaar geleden
    En die gaat daar echt wakker van liggen hoor. Zoals Monbert Zuid zegt, eens op het internet voor altijd op het internet en massaal gedeeld en verkocht. Als je dat nog niet doorhebt.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Weer gratis reclame voor het onding wat hij gecreëerd heeft ? Gratis bestaat niet, facebook verdient zijn geld ergens mee en dat is met het verkopen van je gegevens.