Volledig scherm
PREMIUM

Hét interview met Marc Coucke - vol vuur, passie én ambitie: "Ik heb nog geen polonaise ingezet. Nóg niet"

Anderlecht’t Is een paar uur na zijn persconferentie. Marc Coucke gaat zitten in een zetel in één van de loges op de eerste verdieping van het Constant Vanden Stock-stadion. Minstens tién keer stapte Coucke de afgelopen vijftig dagen doorheen het hele stadion, op zoek naar ideetjes. "’s Avonds als ik thuis kwam, keek ik op mijn smartphone hoeveel stappen ik zette die dag. Het schijnt dat met 10.000 stappen je gezondheid erop vooruitgaat. Wel, ik kan goed geloven dat mensen mij zeggen dat ik er beter uitzie sinds ik bij Anderlecht ben..." Tot u spreekt de president.

6 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Momenteel geen polonaise bij Anderlecht ! Meer een mayonaise dan ...
  • William Van Geert

    6 jaar geleden
    De heer Coucke heeft ons gedupeerde , niet meer gewenste , verdreven supporters van blok E3/E4 zijn alternatief voorgelegd: neem een abonnement op Play Sports om naar uw geliefde RSCA te kijken!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Mr Coucke dankzij uw fortuin bent u in de mogelijkheid geweest om eigenaar te worden van RSCA en dit was uw goed recht want tenslotte doet u met uw geld wat u wilt. Maar als ik dan lees dat u geen humor meer durf te stoppen in uw tweets dan ben je voor uzelf niet goed bezig. Neem van een fiere West-Vlaamse boer aan dat het veel gezonder is om verder uw eigen leven te leiden en 'do it and do not look back'. Moge het je verder goed gaan.....vanwege een levenslange Club supporter.
  • William Van Geert

    6 jaar geleden
    Allemaal goed en wel maar wij van blok E3/E4 zijn wel onze plaatsen kwijt(waar tenandre nooit iemand anders heeft gezeten)aan nogmaals het VIP(??)cinema publiek. En er zijn geen evenwaardige alternatieve plaatsen voor iedereen van E3/E4. Meer dan 50 jaar abo.en dan ne schop van de heer Coucke in uw achterwerk krijgen en eigenlijk aangeven dat je niet meer gewenst bent. Merci Coucke ik ben laaiend en hoop u de komende maanden in Durbuy eens tegen het lijf te lopen(letterlijk)
  • Bruno Gobert

    6 jaar geleden
    Toekomst ziet er mooi uit met Marc Coucke :-).