rv
Volledig scherm
© rv

Pakt Brian Bouland als eerste Belgische MMA-vechter een wereldtitel? Dan moet hij op 16 juni in Antwerpen voorbij dé nieuwste sensatie

MMAPrimeur voor een Belgische MMA-vechter: op 16 juni zal Brian Bouland, tijdens Cage Warriors 94, voor de wereldtitel vechten bij de bantam-gewichten. Zijn tegenstander wordt de tot op heden ongeslagen Georgiër Ilia Topuria. Deze wereldtitelkamp is het neusje van de zalm van het event in de Lotto Arena, waar de Belgische MMA-top present tekent en zich meet met enkele internationale toppers.

5 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Abbie Wano. Ho ho, dat is mma, waarin schoften elkaar bijna doodslaan? Ik heb dat op de televisie op een bepaalde zender al gezien en vraag me af waarom dat niet in een beschaafde wereld wordt verboden? Sorry hoor.
  • Abbie Wano

    6 jaar geleden
    @pedro Gonzalez. Dit is mma en niet worstelen. Bijna Letterlijk de hardste sport die er is. Informeer u alvorens zo’n onzinnige commentaar neer te pennen.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Hoezo de beste? Weet u dan niet dat de winnaar al gekend is vóór de wedstrijd ? Om grote ongelukken te vermijden. Al de bewegingen worden vooraf samen getraind door de worstelaars. Dat is geen echte sport maar show.
  • Jurgen Volders

    6 jaar geleden
    Bouland is niet de eerste, de eerste was Tarec Saffiedine en die heeft de wereldtitel gewonnen in Strikeforce.
  • Jurgen Volders

    6 jaar geleden
    Toch even op wijzen dat Tarec Saffiedine al wereldkampioen MMA is geweest in Strikeforce.