AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Wat een keeper lijden kan: "Mentaal moet je sterker staan dan eender welke veldspeler"

VoetbalNa de blunders, tranen en doodsbedreigingen: hoe moet het verder met Liverpool-keeper Loris Karius? Een gesprek met ervaringsdeskundigen Filip De Wilde (53) en Jurgen Sierens (42) over wat een keeper lijden kan.

11 reacties

  • Joel Ricour

    6 jaar geleden
    Ze hadden zeker kans tegen het Real van zaterdag. Maar met zo een vliegenvanger ! Vriendjes politiek maar wel kostelijk! Het was er echt over! Tot tweemaal toe. Dit kan niet op dit niveau!
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Het is vooral het lot ve middelmatige keeper die zelfs niet bij de beste 3 van Duitsland is. Hij kan Klöpp en zichzelf wijsmaken dat hij de beste is ,de realiteit toont iets anders. Hij heeft dit jaar bewezen niet de beste keeper in Liverpool te zijn, frappant was dat weinig medespelers hem kwamen troosten ...
  • Ken Dust

    6 jaar geleden
    De 2e goal van Real was een prachtige omhaal van Bale, en daar kan een keeper weinig aan doen, maar die 1e en 3e goal van Real waren beide echt wel enorme flaters van vliegenvanger Karius. En daarvoor moest Mignolet dan op de bank zitten.
  • Arie Verwimp

    6 jaar geleden
    Sorry ik had geen medelijden maar leedvermaak..dit komt ervan als je een steengoede keeper op de bank zet als trainer en je eigen poulain die je zelf bent gaan halen in mainz en van het zelfde managment komt voortrekt...
  • Sandra Adriaens

    6 jaar geleden
    Nou, niet teveel medelijden met die jongen hoor. Heeft nu al genoeg verdient om zijn hele leven op de poef te zitten.