© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Palfit Paal sluit seizoen toestelturnen meisjes knap af!

In de maand mei werd het wedstrijdseizoen toestelturnen meisjes bij Palfit afgesloten. Verschillende Vlaamse kampioenschappen en de laatste recreatieve wedstrijd stonden op het programma.

Karen Vanschoren

Als eerste was het het Vlaams Kampioenschap A- en B-niveau op 12 en 13 mei. Voor Palfit Paal kwamen hier Irene Sneyers, Leyla Senal en Evy Meulders in actie.

Op zaterdag 12 mei mocht Irene voor Palfit de spits afbijten in de categorie B14-15, waarbij zij een mooie wedstrijd turnde en knap 17e eindigde.

Zondag 13 mei was het dan de beurt aan Evy Meulders en Leyla Senal in de categorie A10. Ook zij hebben beide hun beste beentje voorgezet en werden dan ook beloond met een mooie eindranking. Leyla werd 9e en Evy 17e.

In het weekend van 19 en 20 mei, was het op beide dagen wedstrijd voor onze meisjes recrea en op zondag 20 mei Vlaams Kampioenschap voor onze meisjes C-niveau.

Op zaterdagochtend was het de beurt aan onze 7-8 jarige meisjes, als voorbereiding op het I-niveau. Voor Palfit behaalden Elouise Claesen en Oona Vansteenwegen een gouden medaille en Sharon De Lauré een zilveren.

Later op de dag was het de beurt aan onze 9-10 jarige meisjes recrea. In deze categorie behaalden Merel Ooms, Emma-Louise Claes en Maite Martin een zilveren medaille en Louise-Marie Martens en Ilina Muñoz een bronzen.

Op zondag was het dan nog aan Gite Serwy en Zara Meulders in de categorie 13-14 jaar. Gite behaalde hier een knappe 22e en Zara een 33e plaats op maar liefst 52 deelnemers.

Zondag was het eveneens ook Vlaams Kampioenschap C-niveau en voor Palfit kwamen hier Kato Laeveren en Gite Lucas in actie.

Als eerste zondagochtend was het aan Kato Laeveren in de categorie C11 en zij ging naar huis met een knappe 10e plaats.

Namiddag was het aan Gite om te schitteren in de categorie C14 en zij behaalde een mooie 13e plaats.

Met deze laatste wedstrijd werd het seizoen toestelturnen meisjes voor Palfit afgesloten. De trainers blikken dan ook zeer tevreden terug op het voorbije seizoen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer