Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Hendrik Vuye: "Mijn bron is formeel: e-mails werden vervalst om sp.a in de val te laten lopen"

De saga van de e-mails waarmee sp.a-voorzitter John Crombez het ontslag van minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) vroeg, is niet ten einde. Hendrik Vuye (Vuye & Wouters) wil dat de minister duidelijkheid schept, zegt hij aan De Morgen. 

341 reacties

  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    Altijd maar kritiek op president Trump.De ware schuldige is onze regering.Trump is democratisch verkozen.Punt uit! Scheiding der machten is niet absoluut in Belgie.In strijd met de grondwet.In de VS beslist De Hoge Raad daarover.Die is onafhankelijk.Belgie een democratie.Komaan.Laat me niet lachen zeg.In de VS en Wallonie wordt de burgemeester rechtstreeks verkozen door het volk.Dat is wat anders hé!
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Tom Faes fantasie genoeg he Tommeke maar gene inhoud !!!! Ga in verlof man ! Overspannen !
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Los van al die heisa , zeker geen F 35 kopen . Ga dan voor de Engelse of Franse concurrent . Trump doet al zot genoeg met zijn handelsoorlog . Met F35 alleen maar kosten en geen voordeel met Amerika .
  • Bob VERSCHUEREN

    6 jaar geleden
    Allez die heeft ook weer ineens een 'formele bron'..................
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Ik verwacht van NVA inderdaad zo’n methodes. Gewoon omdat NVA lak heeft aan democratie. Zij willen veel;liever het romeins systeem invoeren wat verre van democratisch is.