De daders wisten door de plofkraak met de inhoud van twee automaten aan de haal te gaan.  Even later scheurden ze weg in de richting van Molenbeersel.
Volledig scherm
De daders wisten door de plofkraak met de inhoud van twee automaten aan de haal te gaan. Even later scheurden ze weg in de richting van Molenbeersel. © Toon Royackers

Twee bommen ontploft bij overval op ING-kantoor in Kinrooi

Vier gemaskerde en gewapende mannen hebben vanochtend twee bommen laten ontploffen in het ING bankkantoor aan het Dorpsplein in Kinrooi. De buit bedraagt beduidend minder dan het bedrag van 400.000 euro waarmee het Limburgse parket eerder vandaag had rekening gehouden.

21 reacties

  • William Van den Berghe

    6 jaar geleden
    Voor dat feit zitje in het slechtste geval als ze je pakken toch maar een jaartje vast en tijdens je penitentiaire verloven tussendoor kan je van die som eens lekker uit de bol gaan.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    @M Van Hees Wie daar in voorarrest komt zal geweten hebben daarom gaan vele advocaten onmiddellijk in beroep(gent)Want schuldig of niet ginds maakt geen verschil Natuurlijk word wie drugs veel zwaarder aangepakt dan andere feiten zelfs morphine -patient moet ginds opletten!!
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    België, een pretpark voor criminelen. Enfin, onze ministers volgen de situatie op de voet, en in de gevangenissen te weinig plaats.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Dat is al het tweede geval op korte tijd.
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Binnen de 2 uur als ze al mogen gevat worden lopen ze weer vrij want België is het land waar slachtoffers geen rechten hebben.