'Lost Voice Guy' wint 'Britain's Got Talent'.
Volledig scherm
'Lost Voice Guy' wint 'Britain's Got Talent'. © YouTube

Opmerkelijk: komiek zonder stem wint 'Britain's Got Talent' 2018 met hilarische zelfspot

TV'Lost Voice Guy' heeft de hoofdprijs van 'Britain's Got Talent' 2018 binnengehaald. Lee Ridley (37) lijdt aan hersenverlamming en is daardoor zijn spraakvermogen verloren. Toch laat hij zich niét het zwijgen opleggen.

7 reacties

  • jurgen maes

    6 jaar geleden
    allez, ofwel zorg je dat je iets met een hondjé doet, en zeg je voor de finale dat je oma,overleden is (zoals in duitsland) ofwel voer je iemand op met een beperking w (zoals in engeland). in België hebben ze het ook al geprobeerd met een asielzoeker, maar daar is hun poging niet gelukt (ofwel zijn de Vlamingen slimmer).
  • jeroen bastiaensens

    6 jaar geleden
    Echt? Lege blik.....
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Als ik er de nodige komma's en punten bij zet, kan ik Bjurn wel ergens begrijpen. Het is een beetje 'bon ton' tegenwoordig om het de eerste prijs in iets te geven. Dit onder het motto: "Of je nu wil of niet, we zullen je ontroeren."
  • Bjurn Michiels

    6 jaar geleden
    eerlijk gezegd vind ik het belachelijk die heeft enkel gewonnen door die beperking de 2 de in lijn heet asperger ziekte dus kom op jammer voor die mensen maar dit is geen talent dit is iets dat miljoenen mensen hebben en nie brittons got talent waardig kom nu maar op met alle haat antwoorden het is gewoon zo hoe jammer dat die man zen situatie ook is dat is geen reden om hem uit compassie te laten winnen
  • Guy Sterre

    6 jaar geleden
    Ondertiteling had handig geweest