De Finance Towe in Brussel. Bedrijven gooien het steeds vaker op een akkoordje met de fiscus. Vorig jaar kreeg de rulingdienst ruim 1.000 aanvragen binnen, een record.
Volledig scherm
De Finance Towe in Brussel. Bedrijven gooien het steeds vaker op een akkoordje met de fiscus. Vorig jaar kreeg de rulingdienst ruim 1.000 aanvragen binnen, een record. © REUTERS

Recordaantal bedrijven gooit het op een akkoordje met de fiscus

Bedrijven gooien het steeds vaker op een akkoordje met de fiscus. Vorig jaar kreeg de rulingdienst ruim duizend aanvragen binnen, een record. De meeste kwamen van grote ondernemingen, gevolgd door kmo's en particulieren. Dat schrijft De Tijd vandaag.

14 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Hebt gij vorige 25 jaar geslapen Geert De Meyer of denkt gij dat het nog maar vier jaar bestaat.Ge kunt het misschien eens aan Crombez vragen dat was de echte fraude specialist.
  • philippe dusablon

    6 jaar geleden
    Das logisch en volledig wettelijk want in de Wetstraat en het Europees Parlement doen ze niks anders en die mogen dat ook, meer nog die doen dat met ons geld.
  • NAFO

    6 jaar geleden
    En hier en daar zal er wel een euroke onder de tafel doorgeschoven worden voor een beter akkoord te bekomen,nee?
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Waar moet ik zijn om mijn frauduleuze praktijken wit te wassen? En maar klagen over de te grote staatsschuld. Typisch België.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Natuurlijk want dan houden ze na betalen van de boeten nog winst over , tov als ze eerlijk alles zouden aangeven ! Dus frauderen loont !