Instagram/Twitter
Volledig scherm
© Instagram/Twitter

Meisje (3) geeft griezelige beschrijving van ingebeeld vriendinnetje en nu is internet ervan overtuigd dat ze achtervolgd wordt door geest

BuitenlandEen 3-jarig meisje jaagt het internet de stuipen op het lijf nadat ze opgevoerd werd in een artikel van een Brits magazine. Daarin beschrijft ze haar denkbeeldige vriendinnetje als een meisje van 14 jaar dat haar alleen ’s nachts opzoekt en “nooit meer een verjaardag kan vieren”. De Amerikaanse actrice Natalie Morales (33) deelde het griezelige artikel op Twitter en daar ging het rond als een lopend vuur.

17 reacties

  • Joseph Van Gool

    6 jaar geleden
    En het verhaal voor de volgende thriller is er. Niet te geloven jongens toch.
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Iedereen heeft als men kind was last gehad van 'bang van spoken', dat waait wel over.
  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Al snel gaat men dan denken dat deze kinderen contact hebben met het bovennatuurlijke. Zo ontstonden in de geschiedenis al die lucratieve godsdiensten. Na een tijdje maakte men er dan een heilige van met een handeltje in duizenden dode onderdelen van hun stoffelijke resten. Een te grote fantasie, een gestoord brein of een vallende ziekte hebben de wereld al heel wat gekost.
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    internet .. gevaarlijk speelgoed voor hen die niet weten hoe en waarvoor het te gebruiken
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Kinderen zijn nog onbevangen en niet vergiftigd door een teveel aan calcium waardoor ze soms in de schemer kunnen kijken. Dat gaat eruit met ouder worden. Een zuivering van het huis of haar slaapkamer zou geen slecht idee zijn. Geesten zijn een vorm van energie die wij niet kunnen waarnemen, al lang bewezen door de wetenschap dat er verschillende niveaus van energie bestaan.