De 6-jarige Jackson en zijn beste vriendinnetje Addy (4)
Volledig scherm
De 6-jarige Jackson en zijn beste vriendinnetje Addy (4) © RV

"Hij wilde niet van haar zijde wijken": jongetje (6) neemt afscheid van zijn terminaal ziek zusje (4)

BuitenlandDe vader van de doodzieke Addy Joy (4) uit de Amerikaanse staat Arkansas postte het ontroerende beeld van zijn dochter en zoon (6) online. De twee zijn niet alleen broer en zus, maar ook beste vrienden. “Hij wilde niet van haar zijde wijken. Afscheid nemen van zijn beste vriendin… Dit is niet hoe het zou mogen gaan. Maar het toont de harde realiteit waarin we leven”, aldus Addy’s vader. Eergisteren overleed het terminaal zieke meisje. “Ze was moegestreden”, klinkt het.

15 reacties

  • Chalana Braet

    6 jaar geleden
    Heel veel sterkte ! Geweldige ouders zijn jullie, jullie hebben alles gedaan xat jullie konden! Spijtig genoeg mocht het niet zijn... r.i.p. kleine engel
  • Marjolein van Rietschoten

    6 jaar geleden
    Wat een dappere kindje Ik wens jullie heeel veeel sterkte
  • Kelly Dhondt

    6 jaar geleden
    Heel veel sterkte en koester de mooie momenten. Dit zou niet mogen bestaan, als je oud ben kan je dit plaatsen maar een kind leven moet zorgeloos zijn
  • bert paulussen

    6 jaar geleden
    Het leven kan ongemeen hard en onrechtvaardig zijn. Rust in vrede, kleine engel. Het zou nooit mogen dat een ouder zijn of haar kind moet begraven.
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    En er zijn dan zoveel gangsters en moordenaars die zomaar mogen voortleven, rust zacht kleine meid. En sterkte aan de familie en haar grote vriend.