AFP
Volledig scherm
© AFP

Onze punten voor primus Hazard en bleke De Bruyne. Hoe beoordeel jij prestatie van de Duivels?

De Rode Duivels haalden het vanavond probleemloos in een oefeninterland van Egypte (3-0). Hoe beoordeel jij de prestatie van de nationale ploeg? Laat in navolging van ons rapport jouw voorkeur blijken en geef elke afzonderlijke Duivel punten! 

55 reacties

  • Guy Bekaert

    6 jaar geleden
    Lukaku heeft nogmaals bewezen een statische spits te zijn , wat een verschil met Michi . Wij hebbe in drie compartimenten een paar toppers Courtois KOMPANY ,De.Bruyne ?' HAZARD . De rest is goed tot middelmatig .
  • Jan Van de Velde

    6 jaar geleden
    Martinez heeft gezegd dat KDB gedaan heeft wat hij moest doen, blijkbaar een eerder defensieve rol vervullen en dat hebben we ook gezien. Dat zijn voorzetten niet aankwamen, is allicht te wijten aan het feit dat die bestemd waren voor aanvallers die zeer sterk omringd waren door tegenstrevers; Egypte verdedigde inderdaad met twee linies. Dit was ook de reden waarom Lukaku zo weinig met een hem toegespeelde bal kon doen.
  • Patrick Braekeveldt

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet waarom al de meeste analisten zo lovend spreken over “wandelvoetballer “ Witsel ....?
  • Louis Meeus

    6 jaar geleden
    Ben eens benieuwd wie tegen een sterke tegenstander de kastanjes uit het vuur moet halen. Dribbelaar Hazard of werkpaard De Bruine? Ik denk de tweede!
  • Jan Dewolf

    6 jaar geleden
    Lukaku wordt door sommigen opnieuw afgebroken . Nochtans doet hij wat hij moet doen : scoren en wegen op de defensie met steeds 2 à 3 verdedigers op hem geplakt . Als targetspits moet hij het spel toch niet maken . En dat België enkel zou oefenen tegen " zwakke " tegenstanders ? Hun laatste oefenpartijen vs. Egypte , Portugal , S - Arabië , Japan , Mexico allemaal landen die zich plaatsten voor het WK .