De leukste cadeautjes voor Vaderdag

Op zondag 10 juni staan papa’s weer centraal op Vaderdag. Nog geen cadeautje in petto? De leukste zetten we hier op een rijtje voor meer inspiratie (en straks ook een vader met een brede glimlach op zijn gelaat).

vwh

Voor in de badkamer

Heeft je vader nog wat plaats op zijn schap in de badkamer? Vul het aan met de nieuwste beautyproducten voor hem. Of ga voor een klassieker zoals parfum. Koop je het voor je man, dan profiteer je elke keer mee als hij het geurtje aanbrengt.

Voor sportieve heren

Of hij nu zelf fanatiek sport, op vakantie gewoon graag een frisse duik neemt of het allerliefst naar sport kijkt op de televisie: deze geschenken met een vleugje tennis, voetbal enzovoort passen helemaal bij zijn interesses.

Voor modemannen

Als je man of vader wel wat durft op het vlak van mode, dan heb je veel opties. Wat denk je van geklede sandalen of sokken in de Belgische driekleur? Helemaal on trend: een hemd met tropische print en een zakdoek met een kunstig accent.

Voor levensgenieters

Is daddy-o een echte levensgenieter, dan maak je hem vast gelukkig met een goede fles en een geschenkkoffer vol lekkers. Maar voor doe-het-zelvers (hobbykoks en grillfans) in de keuken zijn er ook veel cadeautjes die van vaders gelukkige mannen maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gezin