Kevin De Bruyne
Volledig scherm
Kevin De Bruyne © BELGA

Kevin De Bruyne: "Op tactisch vlak zijn we nog niet klaar"

Rode DuivelsKevin De Bruyne trok in november aan de alarmbel: “Zolang we bij de Rode Duivels tactisch geen goed systeem hebben, zullen we moeilijkheden blijven krijgen tegen landen als Mexico.” Vandaag klonk de Man City-speler tijdens de persconferentie een stuk positiever. “Het tactisch plan is nog niet af, maar er wordt heel hard aan gewerkt.”

49 reacties

  • Johan Planckaert

    6 jaar geleden
    de ploeg van 86 zei : we proberen in de tweede ronde te geraken en dan zien we wel. Een ploeg met enkele wereldspelers doch bescheiden en een sterk team , resultaat : halve finale, ons huidige ploeg zegt : we gaan wereldkampioen worden... ocharme, misschien eerst eens proberen te winnen van een serieuze ploeg zoals brazilie, spanje, duitsland ?? we wachten er al jaren op. beetje bescheidenheid en resultaten behalen en dan praten..
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    een werknemer doet wat zijn baas hem oplegt. indien niet in staat een andere. dus sjotter doe wat de baas je vraagt of laat iemand anders spelen, die wel kan/wil doen wat de baas vraagt
  • Van Camp Robin

    6 jaar geleden
    Lees eigenlijk, we staan tactisch even ver als 4 jaar geleden, nergens dus
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Probleem bij elke match is dat ze veel te traag zijn in opbouw en meer achteruit spelen dan vooruit. Witsel is een afremmer i.p.v. een spelverdeler en opbouwer. Raar of zelden zie je een snelle flits, behalve op de counter. We zullen met een trage ploeg blijven zitten.
  • Kristof Degros

    6 jaar geleden
    Als we een nieuwe trainer krijgen misschien. Maar met Kukeleku en Witsel ga je niet echt een toernooi winnen. Nu mogen we vanavond nog verliezen tegen Costa Rica als we de volgende 7 wedstrijden maar winnen. Ik hoop uiteraard dat we de finale mogen spelen, maar realistisch wezende denk ik dat we al zeer blij gaan mogen zijn als we door de groepsfase gaan geraken.