Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ze was bezeten door hekserij”: tante van 13 verwaarloosde kinderen getuigt openhartig over "duistere kant" van Louise Turpin

BuitenlandZe groeiden samen op, maar toch verschillen de zussen Elizabeth Jane Flores en Louis Turpin ontzettend hard van elkaar. Louise (49) en haar echtgenoot David Turpin (56) uit Californië folterden jarenlang hun 13 kinderen. In haar recent uitgebrachte boek ‘Sisters of Secrets’ schetst Elizabeth een beeld van de vrouw met wie ze opgroeide. “Ze was bezeten door hekserij”, klinkt het.

11 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    @ Johan Picavet, Voor 1 mln verzekeringspremie zou zelfs een pilarenbijterprof willen "peilen" om het juiste bord vast te krijgen.
  • Sylke Buysse

    6 jaar geleden
    Deze 2 bijzionder fanatieke christenen (check maar online...) hielden hun kinderen hun hele leven gevangen, de familie "wist (zogezegd) van niks", maar steekt dus nu de schuld op "hekserij" en probeert intussen heel opportunistisch een ferme cent te verdienen door de affaire te exploiteren & rap een boekske met bullshit over de zaak te publiceren....!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Wat heeft mishandeling met hekserij te maken ?? Heksen zijn mensen die al het goede uit de natuur gebruiken om ziektes te genezen. Daarom werden ze vroeger dan ook op de brandstapel gezet, de dokters waren kwaad. Ziel verkopen aan de duivel ? Die bestaat niet. Dat is een religieuze uitvinding om mensen onder controle te houden.
  • Merlijn Picavet

    6 jaar geleden
    Ouijabord Wie geloofd daar nu nog in ? Ik wil iedere Ouijabord geest of clown ontmoeten de verschrikkelijkste eerst.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    ...er zijn nog plaatsen genoeg aan de tafels van "één" om je succesverhaal uit de doeken te doen, Juliaan Van Reeth ! Opperbouwmeesters genoeg om een betere wereld voor zichzelf, naar eigen smaak, goesting en zin in te richten (op kosten en ten koste van...)