Fabrizio en Pommeline hebben beiden heel wat tatoeages.
Volledig scherm
Fabrizio en Pommeline hebben beiden heel wat tatoeages. © Vijf

Pommeline (23) is verslaafd aan tattoos: "Van sommige heb ik al spijt"

ShowbizzWaar tatoeages vroeger nog taboe waren, zijn ze intussen de normaalste zaak van de wereld. Vraag maar aan Pommeline, die zelf werkt als taoeëerder in de zaak van haar vriend Fabrizio Tzinaridis. "Ik ben opgegroeid met tattoos, de arm van mijn moeder staat vol", vertelt ze in Story. 

28 reacties

  • Titine d' Oléron

    6 jaar geleden
    In ons operatiekwartier lachen we ons een bult wanneer die beschilderde onnozelaars liggen te beven van schrik net voor een ingreep.
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Zelf heb ik al 35 jaar een paar tattoo's op beide bovenarmen en nooit spijt van gehad. Als ik een shirt draag met korte mouwen dan zijn ze zelfs niet zichtbaar. Vandaag is het er soms wel over. Een "sleeve" laten zetten op jonge leeftijd kan uw kansen op de arbeidsmarkt negatief bepalen. Zeker als je voor een job gaat waardoor je het uithangbord bent voor de firma. Bekrompen? Misschien, maar wel realiteit.
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Iedereen doet wat hij moet doen , ik hou me bezig met mijn bekrompen leven, volgens “kenners”.Anderen zetten tatoo’s en zien er nog belachelijker uit als ze al zijn en leven nog bekrompener. Het is niet omdat gans België zich belachelijk maakt met tekeningen op hun lijf dat ik dat graag moet zien.
  • Pieter Werlo

    6 jaar geleden
    Op latere leeftijd ziet dat er niet meer zo fris uit, maar op latere leeftijd ziet het vel er sowieso niet erg fris meer uit. Mijn ervaring is dat oudere mensen in het algemeen andere dingen aan hun hoofd hebben dan hoe oude tattoos eruit zien. Zoals bvb: kan ik mijn home nog betalen?
  • dirk Delta

    6 jaar geleden
    Je wordt oud en oudere mensen,bejaarden vol ...vergaane tatoes erg...