Robert De Niro bij de Tony Awards
Volledig scherm
Robert De Niro bij de Tony Awards © Invision

Trump haalt uit naar Robert De Niro na diens tirade: "Wakker worden, sufkop!"

De Amerikaanse president Donald Trump, net terug van zijn historische topontmoeting met Noord-Korea, heeft hard uitgehaald naar acteur Robert de Niro. "Hij heeft een enorm laag IQ", aldus Trump, die de acteur ook een "sufkop" noemde.

56 reacties

  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet
  • eddy inghels

    6 jaar geleden
    alles wat trump heeft gerealiseert......alles afgebroken wat obama had opgebouwd en korea....kiim speelt met trump zijn...... k
  • Paul vanhaezebrouck

    6 jaar geleden
    De amerikaanse minister van justitie plant een regelrechte schending van de fundamentele rechten van de mens, kinderen van ouders die weliswaar illegaal de VS, zijn binnengeraakt scheiden van hun ouders. En daarbij een citaat uit de bijbel gebruiken, de bijbel in de ene hand, het zwaard in de andere, schande!
  • Bob De Visser

    6 jaar geleden
    De Niro heeft het recht om een mening te hebben over Trump . Die laatste heeft omgekeerd net datzelfde recht , en in dit geval ook het gelijk aan zijn kant .
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Trumps IQ kan nog niet tippen aan dat van De Niro! @Dominique: Trump er nog 4 jaar bovenop doen? Dan zal er nog véél moeten veranderen, want zijn populariteitscijfer zit nog stééds op een historisch laag niveau!