Laura Murray Cicco vergat het bestaan van het flesje maanstof tot ze het enkele jaren geleden tegenkwam in de spullen van haar ouders.
Volledig scherm
Laura Murray Cicco vergat het bestaan van het flesje maanstof tot ze het enkele jaren geleden tegenkwam in de spullen van haar ouders. © Laura Cicco

Vrouw daagt NASA voor rechter om flesje maanstof te mogen houden

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Tennessee daagt NASA preventief voor de rechter. Laura Murray Cicco vreest dat het ruimtevaartagentschap een fiooltje met maanstof dat haar vader kreeg van astronaut Neil Armstrong wil confisqueren.

7 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Al 50 jaar vraagt NASA er niet achter en nu komt ze er zelf mee naar buiten dat ze zo'n flesje heeft? Da's toch vragen om problemen. Had gewoon gezwegen en het eventueel ergens weggestopt. Als ze er dan nog achter komen vragen, dan zeg je dat je zoiets niet hebt. Laat ze maar zoeken he.
  • John Stahl

    6 jaar geleden
    Best een rare zin. "Wetenschappers die het willen onderzoeken krijgen vaak een gesimuleerde versie aangereikt." Kan ik dat vertalen als, "We geven jullie iets dat erop lijkt, maar niet het echte maanstof (want we zijn nooit op de maan geweest!)".
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    nasa wist het misschien niet eens, en nu wel, hoe dom kun je zijn ?
  • EDDY LENAERTS

    6 jaar geleden
    Nog maar eens een bewijs dat de maanlanding een Hoax is. Opgezet en gefilmd in Nevada . Voor alle goedgelovigen moest het toch echt geweest zijn,Waarom staan we dan 50 jaar later nog geen stap verder ?
  • H.A A.H.

    6 jaar geleden
    Slapende honden wakker maken... Jaren ligt het onder de stof, vergeten, en nu wilt ze het niet kwijt. Had gewoon moeten zwijgen uit respect voor Armstrong.