Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Technicus verliest arm bij arbeidsongeval op windmolenpark

Bij een arbeidsongeval op een windmolenpark in aanbouw is een onderhoudstechnicus gisteren met zijn arm vast komen te zitten. Het lichaamsdeel van de 38-jarige Brit kon niet meer gered worden. Dat meldt de West-Vlaamse afdeling van het arbeidsauditoraat Gent.

4 reacties

  • Aaron lammens

    6 jaar geleden
    Alles moet groener maar als er dan iets gebeurd zouden de veiligheidvoorschriften niet gevolgd zijn één ding weet ik zeker ondanks dat de veiligheidsvoorschriften niet zouden nageleefd zijn moet je dat in elke situatie eens proberen 9 op 10 lukt dat maar er is altijd één situatie die anders is waarbij de veiligheidsvoorschriften slechts een stuk papier zijn en dus niet altijd correct kunnen nageleefd worden met als gevolg als er iets gebeurd dat je de pineut bent
  • boumba boumboula

    6 jaar geleden
    heel spijtig ongeval maar het gebeurd in andere energie productie ook het is een relatief nieuw systeem er kan nog voor verbetering gezorgd worden bij zee en land molen ?
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    Ai, hopelijk geven de groenen deze man een gepaste schadevergoeding. Ik vrees echter dat het bij een illusie zal blijven. Utopia: het wereldbeeld van groen.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Zwaar beroep. Levensgevaarlijk zijn die dingen.