Belga/Laenen
Volledig scherm
© Belga/Laenen

Minister Vanhengel haalt uit naar N-VA: "De Wever sluist geld naar Antwerpen ten nadele van andere steden"

BinnenlandBrussels minister van Begroting Guy Vanhengel (Open Vld) klaagt aan dat N-VA "al het Vlaamse en federale geld naar Antwerpen sluist", ten nadele van Brussel en andere steden. "Wat is Antwerpen zonder Brussel? Niets", zo stelt hij in een interview met De Zondag. 

625 reacties

  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    vanaeken jokke >> correct verwoord jokke Marc Schoensetter zijt gij het schandaal van Brussel al vergeten dat is echt rap.Samusocial dat is wat de leugenachtige haatdragende Brusselaar doet Vlaanderen bestelen.En Marc 88 % stemt niet op socialisten,84 % stemt niet op CD&V en 83 % stemt niet op open vld 87 % stemt niet op groen.
  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    Marc Schoensetters >>> denk even aan de schandalen ,het gegraai ,diefstal etc ..recent nog Samusocial !! Vlaanderen wordt bestolen door de haatdragende en Leugenaars van Brusselaars vent !! wordt toch eens wakker vent of leef jij op een andere planeet .Brussel en Walonie bij Frankrijk zou een oplossing zijn , dan wordt de geldstroom van Vlaanderen naar deze luiaards afgesloten.
  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Het huidige beleid en sinds het aan de macht is moet geanalyseerd worden en de voor en nadelen eens op een lijstje zetten. Als er meer nadelen dan voordelen zijn is er achteruitgang. Enkel daar moet de belastingbetaler rekening mee houden en dan pas vergelijken welke kleur een stem verdiend. De budgetten zijn verdeeld en de juistheid ervan zullen we niet in tweets lezen.
  • Johan Geyskens

    6 jaar geleden
    Aan Marc Schoensetter zijn reacties te zien weet je op voorhand al dat hij een NV-A hater is, zoals Calvo, kan deze persoon niets anders dan uitschelden, roepen en tieren maar met iets concreet voor de dag komen dat is iets anders. Maar ja, wat kan je anders verwachten van zulke leeghangers.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Marc Schoensetter zijt gij het schandaal van Brussel al vergeten dat is echt rap.Samusocial dat is wat de leugenachtige haatdragende Brusselaar doet Vlaanderen bestelen.En Marc 88 % stemt niet op socialisten,84 % stemt niet op CD&V en 83 % stemt niet op open vld 87 % stemt niet op groen.