Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Marc Van Ranst. © rv

Griepcommissaris Van Ranst overweegt klacht tegen Vlaams Belang-jongeren

Griepcommissaris Marc Van Ranst overweegt klacht in te dienen tegen de jongerenafdeling van het Vlaams Belang wegens privacyschending en schriftvervalsing, zo meldt Het Nieuwsblad zondag. 

215 reacties

  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Men zou voor minder griep krijgen. Prof. Van Ranst zoekt nu een tegengif voor het VB-virus. In een PoCo-labo !
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Fons Casteels: dat zijn telefoonnummer publiek is, geeft het VB niet het recht om pamfletten uit te delen waarop staat dat je bij hem "free food and housing" kan krijgen. Als ik jouw telefoonnummer van internet of uit het telefoonboek pluk, mag ik volgens jou dus ook pamfletten uitdelen met een uitnodiging voor een feestje bij jou thuis? En ter info: Van Ranst heeft al laten weten dat hij er geen enkel probleem mee heeft als die mensen daadwerkelijk met hem contact zouden opnemen.
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    Toegegeven heeft iets Tijl Uilenspiegel's in zich…….De professor zou 'De lof der zotheid' eens moeten lezen en de avonturen van den Tijl en Lamme Goedzak. Of lijdt hij aan zekere immuniteit voor humor?Zou kunnen...velen lijden na een zekere tijd wel aan een soort beroepsziekte? Wat houdt hem tegen om de VB jongeren lik op stuk te geven? Hou open deur dag.Wat denkt den Torfs ervan?
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Fantastische zet , nu moet hij het woord bij de daad voegen en is verbijsterd een vreemde reactie van iemand die zich zo engageerde voor deze mensen ze moesten zomaar eens komen aankloppen bij hem alles is goed zolang hij er zelf maar geen last van heeft en dat alles onder de noemer van respect voor elkaar alleen moeten ze niet bij hem zijn !
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Goed gedaan van die jongeren !