.
Volledig scherm
. © Baert Marc

17-jarige verdacht van moord op 23-jarige Nigeriaanse prostituee Eunice

Een 17-jarige man is gearresteerd in het kader van het onderzoek naar de moord op de 23-jarige Nigeriaanse prostituee Eunice die op 5 juni met 17 messteken vermoord werd in de Brusselse rosse buurt aan het Noordstation. Dat bericht RTL info. Het Brusselse parket bevestigt de aanhouding van de verdachte.

10 reacties

  • ANTONIO POL

    6 jaar geleden
    Afrekening in het milieu gepleegd door een minderjarige. Wetende dat er geen plaatsen zijn in jeugdgevangenissen. Goed gezien van de "grote" bazen.
  • vandekempen bart

    6 jaar geleden
    en de dubbele nationaliteit is...?
  • paul vdkerckhove

    6 jaar geleden
    Hij zal nergens meer veilig zijn want de vrouw die hij vermoordde was ook een investering en een inkomstenbron voor de pooiers ,om het heel cru te zeggen . Het milieu duldt dat niet . Hij zal voor de rest van zijn leven goed in alle richtingen moeten uitkijken .
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    We mogen zijn naam weer niet weten, toen de mensen aangereden werden na Pinkpop stond de naam van de dader zeer snel voluit geschreven in alle kranten.Stop met verschil te maken als je Piet wel kan noemen doe het dan met de anderen ook!!.
  • Youssef DE WITTE

    6 jaar geleden
    Amper 17 jaar, gekend bij gerecht en politie......toen ik 17 jaar was, zat ik overdag braaf op de schoolbanken en lag ik om 9.30 uur in mijn bed....