Louise Turpin op de hoorzitting.
Volledig scherm
Louise Turpin op de hoorzitting. © AP

"Help mijn zussen": Turpindochter (17) kon mishandeling niet langer aan en belde bevend van angst 911

Het telefoontje van de ontsnapte zeventienjarige dochter van David en Louise Turpin naar de hulpdiensten werd gisteren afgespeeld tijdens een preliminaire hoorzitting van de ouders. Met een trillend en hoog kinderstemmetje vraagt de tiener "hulp voor haar zussen". Ze meldt de mishandelingen die de kinderen jarenlang moesten ondergaan. De Amerikaanse justitie moet nu beslissen of de ouders zich al dan niet voor de rechtbank moeten verantwoorden voor hun misdaden.

17 reacties

  • Wendy Leys

    6 jaar geleden
    Indien dit in België was gebeurd??? Dan studeerde de moeder ook af en was na enkele jaren vrij van zonde.....
  • Johan Goris

    6 jaar geleden
    Wij willen reageren met wraak. Deze monsters kennen geen wraakgevoelens, maar elke straf zullen ze aanvoelen als erg onrechtvaardig. Ik denk dat het allerbelangrijkste is dat men deze mensen voor altijd uit de samenleving houdt. En dat men deze mensen hun beweegredenen onderzoekt om zo andere onontdekte gevallen te vinden. Men mag ze dan in bepaalde opzicht onmenselijk behandelen als dit voor het goede doel is; voor het onderzoek.
  • sonja geirland

    6 jaar geleden
    Hoop dat ze levenslang krijgen en ook vastgeketend moeten verder leven , zich niet mogen wassen en geen eten krijgen, dat ze maar hetzelfde doen met hen , schandalig !!! Nooit nog vrij mogen die komen
  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Die kinderen hebben zoveel meegemaakt... moesten ze vrij komen het zou terug een hel zijn voor de kinderen
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    Ongelooflijk erg. Gruwelijk! Totaal psychopate ouders. Zoiets doen met je kinderen is totaal tegennatuurlijk. Arme, arme kinderen. Mijn moederhart breekt. Gelukkig worden monsters in de VS gepast bestraft. In Europa verdwenen ze wellicht in de psychiatrie.