bpost
Volledig scherm
© bpost

Brief binnen één dag geleverd? Vanaf 2019 betaal je daar meer voor

Als reactie op het dalende aantal verzonden brieven, sleutelt bpost aan de verzendingsmogelijkheden. Vanaf volgend jaar kunnen klanten kiezen tussen een levering binnen één dag, zoals standaard het geval is, of binnen drie dagen. Let wel: als je kiest voor de snelle optie, dan zal je daarvoor meer betalen. Daarnaast snoeit bpost ook in het aantal rode brievenbussen. 

90 reacties

  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Mijne post heeft soms een week retard. Dat belooft !
  • Bea Claus

    6 jaar geleden
    Back in time. Vroeger was het toch ook zo, we hadden prior en non-prior, heel vroeger drukwerk en brieven. Hopelijk weet Bpost waar ze mee bezig zijn. Ik heb 45 jaar gewerkt bij Bpost en het verleden blijft zich herhalen.
  • Lucien Fierens

    6 jaar geleden
    Was toch al met de prior zegel , of zijn ze dat al vergeten !!!!!!
  • hannes leo

    6 jaar geleden
    Gaat dit nieuw systeem geen extra werk betekenen? Voortaan elke dag op zoek naar de brieven met een duurdere frankering. En de andere brieven blijven dan wel even liggen. Is het niet de taak van de post om alle brieven zo snel mogelijk op de bestemming te krijgen? Waar is de tijd dat de postbodes met fiets in alle weersomstandigheden met overvolle tassen de post ging bestellen?
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    ja die worden dan geleverd door post.nl, bol.com. en al die andere toelevering bedrijven. da's dan een prive dienst. toch niet bij Bpost da's ook een staatsbedrijf. zoals de cipiers en de openbare diensten.