Veronique is dierenverzorgster/olifantenverzorgster in Planckendael.
Volledig scherm
Veronique is dierenverzorgster/olifantenverzorgster in Planckendael. © Veronique van den Hurk Facebook

Verwijten na dood leeuwin Rani doen dierenverzorgster Planckendael pijn: "Dit is voor ons ook een enorme last om dragen"

Een dierenverzorgster van Planckendael gaat op Facebook in op de volkswoede die is ontstaan nadat leeuwin Rani gisteren in de dierentuin werd doodgeschoten. Veronique van den Hurk reageert op de vele verbolgen dierenvrienden die “hun oordeel klaar hebben en het nodig vinden hun gal te spuwen" en wil een en ander rechtzetten.

329 reacties

  • Glenn Hellemans

    6 jaar geleden
    Wilde dieren horen in het wilt te leven en niet in een kooi of een zoo !
  • Dominique Schoemans

    6 jaar geleden
    Als Rani nu de mensen in het wagon hadden aangevallen, wat was dan de fout. ze hadden haar moeten doden voor dat ze daar was. Planckendael heeft juist gehandeld. punt uit. zo dingen gebeuren nu één maal in het leven.
  • Yann Robbens

    6 jaar geleden
    Le commerce en zijn vriend met de revolver passeren: aan de kant ethiek we zijn op weg naar hypocrisie en valse bescheidenheid.
  • Jan Janssens

    6 jaar geleden
    Er is wel degelijk een fout gebeurd, maar iedereen maakt al eens fouten en in dit geval heeft het triestige gevolgen. Niemand heeft dit zo gewild.
  • Rudolf Leplae

    6 jaar geleden
    Hoe lang zullen die door en door belachelijke reacties nog duren ? Hoe zouden die hartenvreters gereageerd hebben als de leeuw een bezoeker aangevallen had ?