Het meisje op de foto’s bij dit verhaal is een model.
Volledig scherm
PREMIUM
Het meisje op de foto’s bij dit verhaal is een model. © Linelle Deunk

Getuigenis van Nederlands meisje: hoe de 13-jarige Sterre tot prostitutie werd aangezet

De Nederlandse Vwo-scholiere Sterre werd het slachtoffer van seksuele uitbuiting. De man die daarvoor verantwoordelijk was beschouwde ze als haar grote liefde. Haar verhaal staat voor dat van honderden Nederlandse meisjes, die vaak geen aangifte willen doen.

7 reacties

  • Xenne Crack

    6 jaar geleden
    Hoe kan je als ouder dit ontgaan? Die pooiers moeten zeeeeeeeer zwaar worden gestraft. Ze hebben bewezen dat ze moreel niet in een samenleving passen.
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    Ronny Cuypers, je bedoelt: "vieze venten leren hun manieren houden waarschijnlijk" !!!
  • boumba boumboula

    6 jaar geleden
    het gaat enkel om drugs en geld
  • Karl De Pauw

    6 jaar geleden
    Mijn maag keert bij de gedachte wat ze heeft meegemaakt, zo jong en misbruikt door deze maatschappij door het niet mogen verminken van de daders, ik weet dit klinkt hard maar dit meisje is verminkt voor het leven.
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Leer kleine meisjes dat ze beter naar hun ouders moeten luisteren ipv steeds meer vrijheden op jonge leeftijd in te voeren.
  1. Amerikaanse basketbalster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpselen en een groot mes”
    PREMIUM
    3

    Amerikaan­se basketbal­ster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpse­len en een groot mes”

    Brittney Griner (33), de Amerikaanse basketbalspeelster die in 2022 negen maanden in een Russische cel werd opgesloten omdat ze betrapt was op het bezit van cannabisolie, deelt voor het eerst haar ervaringen. In een interview met tv-zender ABC getuigt ze dat ze tijdens haar gevangenschap zelfmoord heeft overwogen. Die mogelijkheid had ze ook, want in haar cel vond ze al op de eerste dag een groot mes. Dit is haar verhaal, gebaseerd op dagboeknotities die ze opschreef in de marges van een sudoku-boekje en een bijbel die ze bij had.
  2. Hebben wetenschappers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaandoening kan veroorzaken”
    PREMIUM

    Hebben wetenschap­pers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaan­doe­ning kan veroorza­ken”

    Wetenschappers hebben mogelijk een nieuwe genetische vorm ontdekt van de ziekte van Alzheimer. Dat melden ze in een nieuwe wetenschappelijke publicatie in het tijdschrift Nature Medicine. Personen die twee kopieën van een bepaald gen dragen, lijken de aandoening bijna altijd te ontwikkelen. Maar om welk gen gaat het? Hoe hebben de wetenschappers dit ontdekt? En wat betekent dit nu precies? HLN Wetenschapsanalist Martijn Peters licht toe.