Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze punten: uitblinkers bij de vleet en twee Belgen met 9/10. Hoe beoordeel jij de Rode Duivels?

WK voetbalEen klinkende 5-2-zege werd het tegen Tunesië. Uitblinkers bij de vleet dus in deze partij, maar hoe beoordeel jij de prestatie van de nationale ploeg? Laat in navolging van ons rapport jouw voorkeur blijken en geef elke afzonderlijke Duivel punten!

42 reacties

  • Evi Claes

    6 jaar geleden
    Danku Harry!
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Meunier verdient wel veel meer dan een 7. Was een gezel voor de Tunisiërs. Voor mij de beste man bij de duivels.
  • Harry Demonseau

    6 jaar geleden
    Al dat gezever over makkelijke tegenstanders. Al gezien hoe moeilijk de zogezegde grotere landen het hebben tegen dit soort ploegen? Dit was gewoon top. Supporter gewoon voor je land ipv altijd negatief te doen. We hebben een topploeg met een topcoach. Wees daar fier op !
  • Stanley Vassallo

    6 jaar geleden
    Kevin de Bruyne zou moeten een 10 krijgen: Hij oefent veel geduld voor Martinez en speelt in een ondankbaar positie zo dat Eden Hazard kan zijn schouwspel laten zien.
  • Cyriel Van den Eede

    6 jaar geleden
    Goed gespeeld, zonder meer, rekening houdend met de sterkte van de tegenpartij. Een doelpunt teveel geïncasseerd . Witsel draait rondjes en das ook alles. Hasard en de Bruyne halen niet het niveau dat men van hen mag verwachten. De enige echte uitbl8nker is lukaku . Afwachten wat het wordt tegen een echte tegenstander en die komen er aan.