Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © getty

Honderden migranten gered voor de kust van Spanje

Bij reddingsoperaties voor de kust van Spanje zijn maar liefst 769 migranten gered. Dat melden Spaanse media. De migranten zijn naar het vasteland van Spanje gebracht. Een containerschip van de Deense reder Maersk Line heeft dan weer 113 migranten gered voor de kust in het zuiden van Italië, zo liet een woordvoerder van Maersk Line weten. Het schip wacht nog steeds op instructies van de Italiaanse autoriteiten over wat het verder moet doen. 

57 reacties

  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    En telkens ter illustratie een poserende huilende zwarte Afrikaan. Ik denk dat er voor deze mensen in Europa inderdaad een job is weggelegd. In de politiek of bij het theater.
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Yves Verhaert. U verdraait de cijfers beste man, op de 100 'vluchtelingen, komen er maar 2 uit oorlogsgebied, en niet omgekeerd zoals u beweert.
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    @Linda Strijbos: niemand belet jou om ze te gaan oppikken en daarna onderdak, kost en inwoon te geven in je eigen huis. Maar kom achteraf niet klagen als het verkeerd afloopt.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Geruststellend nieuws voor de "bekommerde" familie's op het thuisfront. En we brengen ze ook weer "thuis", lieve mama !
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Spanje met de nieuwe premier heet ze welkom, hij vraagt, zo goed als zeker, om problemen..