Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Tips van een crazy catlady: dit moet je weten als je een kitten in huis haalt

Vrienden, collega’s en familieleden weten het: ik ben dol op katten. Honden zijn me te wild, paarden te groot, en konijnen en cavia’s te tam. Maar katten, die vind ik echt ge-wel-dig. Sinds een week trippelt er hier dan ook een klein, eigenwijs exemplaartje rond. Speciaal voor de internationale kattendag en voor iedereen die ook een kitten in huis wil halen, deel ik alvast deze uit het leven gegrepen handige tips.

6 reacties

  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    Hilde Peeters, dit is meestal te wijten aan de voeding. Katten hebben een voeding nodig met plus minus 30% proteïnen die ook nog eens van een hele goede kwaliteit zijn. Lees daarom altijd aandachtig het lijstje met ingrediënten op de verpakking. En tel alle granen bij elkaar op om het juiste percentage te weten. Je wil echt niet weten wat voor rommel sommige fabrikanten in dierenvoeding stoppen.
  • Hilde Peeters

    6 jaar geleden
    Vraag na of ze veel haar verliezen onze kat heel het jaar alles zit altijd onder kleding en meubels maar het is een schatje
  • Didier Blancquaert

    6 jaar geleden
    Ben zoooo jaloers! Wij hebben altijd een kat in huis gehad, maar nu wil mijn man er geen meer. Iemand tips hoe ik mijn partner kan overhalen er tóch weer eentje in huis te halen?
  • helle ten brix

    6 jaar geleden
    Overschakelen op goedkopere voeding is niet zo'n goed idee: fluweelpootjes worden daarvan sneller ziek en de dierenarts is bepaald geen kleine uitgave.
  • Gerarda Joosten

    6 jaar geleden
    @Piet Fluwijn, gewoon gillen helpt ook hoor, je hoeft dat beestje echt niet te mishandelen om hem manieren te leren.