.
Volledig scherm
. © rv

Het vreemde interview van 'Genie' Bouchard dat wenkbrauwen doet fronsen in de tenniswereld

TennisEugenie 'Genie' Bouchard houdt er doorgaans wel van om voor een camera te staan. Maar ook niet altijd, zo toonde de 24-jarige Canadese tennisster na haar wedstrijd in de eerste kwalificatieronde voor Wimbledon. Bouchard won met sprekend gemak tegen de Chinese Lin Zhu, maar het toen ze na de partij een interview gaf leek ze niet echt blij te zijn.

5 reacties

  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Jongens , het is de maandelijkse tijd ... Deze madam is een beetje humeurig omdat ze dus in haar regels zit , ik heb thuis drie vrouwen rondlopen , mijn vrouwtje en twee dochters , en geloof me , als de tijd er is , dan zijn die ook zo kortaf . Dus , prima gespeeld , en op naar de volgende match .
  • Rody Franks

    6 jaar geleden
    Waren alle interviews (en werkvergaderingen!) maar zo kort, to-the-point, down-to-earth (en dus efficient). Ze heeft de vragen toch correct beantwoord? Dat rond-de-pot gelul altijd is nergens voor nodig!
  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Precies of iedereen heeft altijd zin om die verplichte nummertjes af te werken met telkens diezelfde standaardvragen.. Ze mogen blij zijn dat ze komt antwoorden
  • Filip Van Holsbeeck

    6 jaar geleden
    De reden is meteen duidelijk en dan volgen er 4 mogelijke redenen. Daarmee is de reden mijn nog niet duidelijk.
  • Godfrey Vaes

    6 jaar geleden
    Beter onmiddellijk met tennis stoppen!!