© David Kindt

© David Kindt

© David Kindt

© David Kindt

© David Kindt

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

CERA schenkt zadels aan hippotherapie Stal-ter-Koze

Onlangs hield Stal-ter-Koze haar jaarlijkse kennismakings- en benefietdag. Naast de topactiviteiten, die op heel wat bezoekers mocht rekenen, kreeg Stal-ter-Koze een waanzinnig knappe gift van CERA. Deze groep investeert weloverwogen in onder andere maatschappelijke projecten die het verschil maken in onze samenleving.

David Kindt

Eén van CERA haar vele doelen bestaat erin om realisaties die een positieve impact op de samenleving hebben te ondersteunen. De zorgboerderij Stal-ter-Koze en de vzw Lovely Therapy Horses worden beschouwd als een maatschappelijke meerwaarde.

"Via Danny Vanleeuw, die tevens het peterschap op zich heeft genomen, dienden we bij CERA een aanvraag in om enerzijds het belang van hippotherapie/zorgboerderij te laten kennen, anderzijds met de hoop om een speciaal zadel gesponsord te krijgen. Dit zitstuk bestaat uit schapenwol, het zitvlak is groter, waardoor het extra comfortabel is om mee paard te rijden voor onze kwetsbare en beperkte kinderen en jongeren die genieten van onze werking", zegt bezielster Cyntia Geenen enthousiast.

De aanvraag werd uiterst positief onthaald en CERA sponsorde maar liefst twee van deze bijzondere zadels."Onze gasten en jongeren, die vaak een fysieke beperking hebben, genieten met volle teugen van hun ritjes op deze fantastische zadels", klinkt het dankbaar bij Geenen en haar bezoekers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer