Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

Fietser sterft na aanrijding in Heusden-Zolder

Een fietser is deze avond om het leven gekomen bij een aanrijding met een auto in Heusden-Zolder. Het slachtoffer werd aan de Stationsstraat om een nog onduidelijke oorzaak opgeschept en meegesleurd, vlak bij het kruispunt met de Langstraat. 

10 reacties

  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Inderdaad Stefan.. Zulke berichten beginnen (helaas) stilaan dagelijkse proporties aan te nemen. Als fietser begeef ik me ook dagelijks in het verkeer. Ons geduld en leven, wordt telkens op de proef gesteld door mensen in hun stalen kooi. Waarvan geacht wordt dat zij motorisch en mentaal geschikt zijn om verkeerssituaties in te schatten alsook onvoorziene manoeuvres.. Niets is minder waar.
  • Caroline Gooris

    6 jaar geleden
    Heusden-Zolder ligt inderdaad in Antwerpen.
  • Hans Benoit

    6 jaar geleden
    Ik ga hier niemand beschuldigen maar sommige fietsers hebben dringend opnieuw rijles nodig + het opnieuw leren van de verkeerscode.Bij ons in de buurt is er een rijbaan met aan 1 kant een fietspad.Ik heb altijd geleerd indien er maar 1 fietspad voorhanden is dat de fietser dan het fietspad dient te gebruiken ongeacht in welke richting men rijd.Ik zie daar dagelijks fietsers die dat aan hun laars lappen en koppig naast elkaar blijven rijden op de rijbaan voor de auto's.
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Erg dat dit gebeurd maar is onze regering niet schuldig, de fietsers zijn zo danig ingeprent dat ze zwakke weggebruiker zijn en denken dat ze alles mogen.
  • Guy Goethals

    6 jaar geleden
    Fietspad ? Gisteren nog moeten naar de rijbaan uitwijken omdat er een tuinier met zijn camionette en aanhangwagen doodleuk geparkeerd stond over de volle breedte van het fietspad. En dan maar reclameren omdat fietsers niet op het fietspad rijden.