© rr

© rr

thumbnail: null
thumbnail: null

Josje Huisman (K3) krijgt hoofdrol in 'Beauty and the Beast'

Josje Huisman (ex-K3) krijgt een hoofdrol in de nieuwe Vlaamse bewerking van de Disney-musical 'Beauty and the Beast'. De productie gaat op 10 december in première in Gent. Na haar boek 'Dresscode Josje' is dit een nieuw groot project voor 'de blonde' van K3.

PH

Beauty and the Beast kan worden gezien als een van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden, Het Belgische productiehuis Marmalade brengt hierbij haar allereerste musicalproductie naar Flanders Expo Gent.

Naast Josje Huisman als Belle staan ook Jan Schepens (het Beest), Peter Van de Velde (Lumière), Eline De Munck (Babette), Ivan Pecnik (Tickens), Dieter Troubleyn (Gaston), Peter Thyssen (LeFou) en Barbara Dex (Mevrouw Pot) op de planken.

"Met ‘Beauty and the Beast’ willen we het begrip musical een nieuwe, moderne invulling geven, zonder daarbij te raken aan de kracht en magie van de originele Disneymusical uit 1994,” zegt producent Yoshi Aesaert.

“We zijn trots om met zo’n getalenteerde cast te werken. We brengen het bekende Disneyverhaal met de al even populaire liedjes. Toch wordt het geen musical in de traditionele zin van het woord. De bezoeker mag zich verwachten aan een totaalspektakel waarbij hij/zij al van bij de ingang wordt ondergedompeld in de sprookjesachtige wereld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer