REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Tesla haalt productiedoel Model 3: "We zijn nu echte automaker geworden"

Tesla heeft afgelopen week 5.000 Model 3's gebouwd. Daarmee heeft de maker van elektrische auto's een zelf opgelegd productiedoel gehaald en is het bedrijf volgens topman Elon Musk "een echte automaker" geworden.

14 reacties

  • ronny verstraete

    6 jaar geleden
    Autoprutsenmaker is een beter woord.....woehaha
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Een echte automaker, ze maken auto's in een tent, de schijn op houden om de investeerders niet te verliezen. En nog zoveel mogelijk geld binnengraaien ( extra voorschot van 2500$). De werknemers draaien onaanvaardbaar veel overuren, dit zal niet blijven duren.
  • Alan Janssen

    6 jaar geleden
    Mijn klant is pas tevreden als je 3 mnd op rij je doelstelling haalt en dan niet alleen aantallen ook een OEE van 98%. Dus nu nog volhouden...
  • Peter Lievens

    6 jaar geleden
    Een dikke proficiat voor het productiedoel van model 3. Bravo!
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Veel te veel mensen gooien geld weg aan wagens. Voor elk normaal vervoer is een wagen tussen de 10-15 duizend euro perfect. Als je geld liggen heb zou ik het begrijpen, maar geld lenen om een luxe auto, of meer dan wat nodig is vind ik al te gek. Een model 3 is nog steeds veel te duur, e-rijden is enorm onpraktisch omdat veel mensen op straat parkeren. Het lijk een verspilling van middelen.