.
Volledig scherm
. © Photo News/Belga

Dewinter uit kritiek op De Wever, maar reikt hem ook de hand: "De N-VA moet er niet uit, Vlaams Belang moet er in"

Met een lijvig rapport heeft Filip Dewinter, Vlaams Belang-kopstuk in Antwerpen, uitgehaald naar het migratiebeleid van burgemeester Bart De Wever (N-VA). Toch wil hij niet spreken van een anti-De Wever campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. "De N-VA moet er niet uit, Vlaams Belang moet er in", zei hij vandaag op de voorstelling van de "Migratiebarometer" van Vlaams Belang in Antwerpen.

62 reacties

  • francis vanoverschelde

    6 jaar geleden
    NVA is te laf en ze gaan klappen krijgen dat ze omvervallen van de schok
  • Jan Peeters

    6 jaar geleden
    N-VA heeft een mooie kans gehad, maar helaas is er totaal niets positiefs in Antwerpen gebeurt, mijn stem krijgen ze niet meer.
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    @Marleen Sauvillers, Ik heb een vermoeden dat jij van Scheldewater hebt gedronken omdat de waterfaktuur te hoog was!
  • Marleen Sauvillers

    6 jaar geleden
    De nva is een zeer goede partij. Heel bekwame ministers niemand had dat verwacht. Nooit was het voor de Vlaming zo goed .
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Het VB kan het zich permitteren heel strenge standpunten te verkondigen om niet al te slimme kiezers te lokken. Moesten ze mogen of willen meeregeren dan zullen de die standpunten nooit of te nooit kunnen waarmaken en hun kiezers zwaar teleurstellen. Of het moet zijn dat ze meer dan 50% van de stemmen halen. Laat ze meeregeren, en ze vallen door de mand wegens onbekwaam. VB stemmen is nutteloos stemmen.