Vlaams minister van Bestuurszaken Liesbeth Homans (N-VA)
Volledig scherm
Vlaams minister van Bestuurszaken Liesbeth Homans (N-VA) © BELGA

Homans: "Ongezien dat ambtenaren staken voor onderhandeling is begonnen"

De socialistische vakbond ACOD heeft een stakingsaanzegging ingediend voor het personeel van de Vlaamse overheid. De bond is misnoegd over de plannen van minister van Bestuurszaken Liesbeth Homans (N-VA) met het personeelsstatuut van de Vlaamse ambtenaren. Homans noemt het ongezien dat de Vlaamse ambtenaren gaan staken nog voor de onderhandeling is opgestart.

35 reacties

  • jos duriau

    6 jaar geleden
    Voor Homans is het ongezien , komt er van als men ziende blind is en de problemen niet wil zien. Of moet iedereen maar zwijgen als Homans iets beslist.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Besef je niet Homans dat dat alleen maar komt door jullie beleid?
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    Weet je waarom heeft Belgie een Vlaamse, Waalse, Brusselse, Nationale en Europese regering nodig heeft ??? En elke regering heeft dan op de koop toe een bende niet productieve, administratieve, meedenkende niksdoeners. Juist, we hebben zoveel regeringen om het werkloosheidsprobleem op te lossen. Niet om het sneller doen vooruit te gaan want alles duurt nu nog langer dan vroeger om iets geregeld te krijgen.
  • Helene Van der Heyden

    6 jaar geleden
    Al wat voorgesteld word lokt stakingen uit Ik hoop dat ze nog veel stakingsgolf moeten betalen dan geraken ze van hun geld vanaf.Die stakingen betalen wij door de subsidies die ze krijgen met geld van de belastingbetaler.Ik hoop dat de sossen nog lang in de oppositie blijven zitte de mensen moeten toch merken dat die het land onbestuurbaar maken.En daar heeft de regering geen last van wel de belastingbetaler
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Men maakt eerst plannen Herman cohen en als de Vlaamse regering die goed keuren mogen daarna de andere hun gedacht zeggen.Maar voor alle zekerheid staken ze eerst voor ze weten wat er gaande is een politieke staking zoals al de vorige.SPA ze kunnen nog steeds hun verlies niet verwerken.