Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Kersverse moeder onder vuur nadat ze deze foto deelt net na bevalling. Maar ze laat het niet passeren

BuitenlandEen Australische blogster is in het oog van de storm terechtgekomen nadat ze op sociale media een foto deelde die genomen werd net nadat ze was bevallen van haar zoontje Raja. Constance Hall besloot het niet over haar kant te laten gaan en diende de critici meesterlijk van antwoord.

60 reacties

  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Die blogsters en influencers maken van hun opgepoetst en gefotoshopt privéleven een commerciele bedoening. Dat stuit veel mensen tegen de borst. Er zijn reeds gevallen van kinderen die vervreemd zijn van hun ouders doordat die elk wissewasje van hun minderjarige kinderen op het internet plaatsten. Denk maar aan die 18-jarige die naar de rechter stapte om haar ouders te verbieden nog langer foto's van haar te delen op facebook.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Dat Smart Phone verslaving een objectief-correct constateerbare realiteit is, valt iedereen op die rondkijkt op het openbaar vervoer, in wachthokjes, op café, op restaurant, in de supermarkt, op de tribunes tijdens sportwedstrijden etc...etc..etc...;
  • Gust Goris

    6 jaar geleden
    Hier klopt iets niet, "Het zijn niemands zaken wat ik doe op de dag van mijn bevalling!" zegt mevrouw. Waarom smijt ze dan die foto op het World Wide Web?
  • pieter de ryck

    6 jaar geleden
    Waar houden de mensen zich allemaal mee bezig? Commentaar geven kunnen we allemaal goed precies, zijn wij dan elke dag perfect en goed bezig?
  • Hanna De Rudder

    6 jaar geleden
    Jim ik begrijp uit je opmerking dat jij niet de trotse vader of opa bent van geweldige kinderen waar je alleen dankbaar voor kan zijn omdat ze je leven zo rijk gevuld en interessant maken, omdat ze zich van harte inzetten voor hun beroep waarmee ze deze wereld toch weer iets aangenamer maken ... Wat jammer voor jou, je weet niet wat je mist ...