photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Wat vinden helden van Mexico ’86 van dit kunststukje? "Deze lichting is beter dan die van ons"

6 reacties

  • Johan Planckaert

    6 jaar geleden
    ze hadden minder spelers met zoveel talent doch waren als ploeg zeker even sterk, gaven minder kansen weg. En Jean Marie je was een heel goede keeper maar er zijn er ondertussen al 2 geweest in Belgie die nog beter zijn: Preudhomme en Courtois!
  • Patrick Gielen

    6 jaar geleden
    Het siert hen dat ze erkennen dat ze een heel stuk minder zijn dan deze generatie. Dat maakt die prestatie van 1986 nog meer bijzonder.
  • Freddy LINTHOUT

    6 jaar geleden
    De generatie van 1986 was prachtig, maar nu zijn de spelers en hun staf superieur . En worden meer analyses gemaakt en de spelers zijn slimmer geworden . Nu heeft België twee ploegen die super zijn. Proficiat aan de 23 spelers die ons land vreugde en plezier geven . En Mártinez mag reeds heel fier zijn met wat hij tot nu heeft gepresteerd . Een dikke pluim voor iedereen en op 15 juli creëren zij een nieuwe Nationale Feestdag.
  • Lieven De Weirdt

    6 jaar geleden
    Ik ben het 100% eens met de analyses en gedachten van de helden van Mexico '86. Jammer dat deze legenden niet in de studio van Villa Sporza zaten ipv Sonck, Boeckx, en Mulder. Een legendarische match als deze verdiende dat.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Jakke niet zo bescheiden, jullie waren ook top. Gewoon andere tijden.