Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Royaltyfans fronsen de wenkbrauwen: "Meghan Markle klinkt plots helemaal anders"

Het lijdt geen twijfel dat Meghan Markle zich snel heeft aangepast aan haar nieuwe leven binnen de Britse koninklijke familie. Maar volgens sommigen gaat ze daarbij een stap te ver.

65 reacties

  • Sophia Henstra

    6 jaar geleden
    Wat een gezeik over onbelangrijke zaken. Wat maakt het uit, laat iemand leven, praten zoals hij/zij wil. Zolang men niemand pijn doet. Gun een mens toch hun geluk en liefde. Live and Let live.
  • Jos Fonteijn

    6 jaar geleden
    Markle was (is) een professionele actrice en het is niet meer dan logisch dat ze dan snel een accent oppikt of haar uitspraak kan aanpassen. Wel eens de verschillende accenten vergeleken die bijvoorbeeld een topacteur als Gary Oldman (Winston Churchill in Darkest Hour) weet te proceduren?
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    En hier spreekt onze (god weet om welke reden nog steeds) koningin na 60 jaar amper een fatsoenlijk woord van de taal van de meerderheid van de bevolking...
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Lore Kluwer, waarom heeft hij niet voor een andere gekozen ? Misschien omdat hij Megan echt graag ziet en dit geen verstandhuwelijk is ? Jij moet je toch slecht voelen als je zo jaloers bent !
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dat is tenminste Engels !