Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vettel zegeviert in Silverstone na bloedstollende finale en inhaalrace Hamilton, Vandoorne elfde

Formule 1Lewis Hamilton heeft in de GP van Groot-Brittannië een bijzonder straffe remonte uit zijn mouwen geschud. Nadat de Brit in Silverstone een tik moest verwerken, begon hij als zeventiende aan zijn race. Uiteindelijk strandde hij op de tweede plek na zijn dichtste concurrent Sebastian Vettel. De Duitser pakte de zege na een bloedstollende finale en een strijd tussen Ferrari en Mercedes. Stoffel Vandoorne werd dan weer elfde na een bestraffing voor Gasly.

20 reacties

  • Marc Van Buynder

    6 jaar geleden
    Met hulp van een rammende teamgenoot winnen is niet zo moeilijk. Als Mercedes dit had gedaan had de F1 wereld op zijn kop gestaan, Verstappen hoeft maar één tik uit te delen en alle media staat er vol van. Ferrari het team dat alles mag en steeds een vrijgeleide krijgt.
  • Henkie Janssen

    6 jaar geleden
    @Erik Verbesselt Stoffel kan waarschijnlijk bij een andere raceklasse terecht voor een leuk team, maar f1 is gedaan voor hem. En Verstappen geblunderd? Remmen stuk en problemen met de bak, dan kun je moeilijk spreken van geblunder! Schitterende acties gezien met Raikonnen en hem vooral hoe hij Raikonnen buitenom terug inhaalt. Het zou goed zijn voor de races als Renault nog wat extra pk's uit het blok kan halen.
  • Johan Proesmans

    6 jaar geleden
    Bijna geen enkele piloot heeft zijn lijn verdedigt. Gewoon de deur openlaten zodat Bieber door kon is nu niet echt moeilijk he. Zeker niet met een Red-bull, Merc of Ferrari.
  • Erik Cz

    6 jaar geleden
    Knappe race van Vettel. Stoffel heeft gedaan wat hij kon doen met die zeepkist. Hopelijk kan hij bij een team terecht waar hij niet het knechtje van zijn teammaat moet spelen. En Verstappen heeft weer eens geblunderd.
  • Pol Anseeuw

    6 jaar geleden
    Toch heel knap van Hamilton,dit bewijst genoeg wie de beste is!