Vandoorne werd vandaag elfde in Silverstone.
Volledig scherm
Vandoorne werd vandaag elfde in Silverstone. © BOSSUYT

Onze F1-watcher ziet grote baas van McLaren naar Vandoorne stappen en drie vingers opsteken, de uitleg die Stoffel bij scène geeft "proeft toch even zuur"

Formule 1Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in Groot-Brittannië weer zijn dagboek bij. Beleef vanop de eerste rij wat er in en rond de paddock gebeurt, maar ook hoe het is met onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

16 reacties

  • Philippe Herbosch

    6 jaar geleden
    Leclerc naar Ferrari en Stoffel naar Sauber, lijkt dat wat?
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Als die "grootste baas" wel verstand van de F1 zou hebben dan is het exit voor Vandoorne en kan de journalist thuis voor de buis gaan zitten. Dat is pas zuur.
  • Els P

    6 jaar geleden
    Stoffel is een talent, geen toptalent, hij heeft wel enorme pech dat hij bij McLaren rijdt, ging misschien meer opvallen bij een "minder" team. Wellicht ook teveel de nummer 2 achter Alonso.
  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    de mc claren is het grote probleem..en niet stoffel..trouwens alle criticasters zouden een formule 1 wagen nog geen 10 meter vooruit kunnen rijden..!!
  • johan verlinden

    6 jaar geleden
    Stoffel is een klasbak die in het verkeerde team zit .Geef hem een prima wagen en die gaat Verstappen achterna, maar de toekomst ziet er somber uit .Mclaren is het eerste teken aan de wand.Er zullen in de nabije toekomst nog teams in de problemen komen. Alle auto/motorenmerken willen /moeten besparen om nog gezond te kunnen ondernemen .De investeringen in F1 zal minderen en heeft zijn mooiste tijd weldra gehad.Toch hoop Ik dat mijn mening verkeerd is , het is toch een geweldige sport .