Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Chaos bij wegenwerken in Waaslandhaven: trucker zet signalisatie zelf aan de kant, tientallen vrachtwagens rijden zich vast

In de Waaslandhaven is vanochtend een enorme verkeerschaos ontstaan. De oorzaak was een chauffeur die omstreeks 5 uur op de R2 aan de afrit Waaslandhaven-Noord enkele signalisatieborden aan de kant geschoven had, terwijl de afrit eigenlijk is afgesloten. De rest van het verkeer volgde als een kudde waardoor iedereen zich muurvast reed op de werf. 

37 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Jaja walter peeters, dan mag je ook over de pechstrook rijden, rode lichten negeren, niet stoppen voor zebrapaden, enz. Je redenering trekt op niets.
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Voor elke euro die er gaat naar wegenwerken zijn er al 4 opgedaan aan het politieke en administratieve luik van zo'n onderneming, dit land is naar de knoppen.
  • walter peeters

    6 jaar geleden
    dat krijg je als werkgevers nog meer druk leggen op werknemers,dat er zelfs nog geen verdiensten er meer zijn voor de werkgever als hun chauffeurs de wettelijke en verplichte omleidingen volgen en ……..
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    kwa organisatie laat wegenwerken veel te wensen over, waarom moeten de werken uitgevoerd worden de drukste periode van het jaar? dat is om problemen vragen!!
  • william anthuenis

    6 jaar geleden
    En dan gaat men de al lang oververzadigde haven nog verder uitbreiden, met nog een paar duizend camions meer per dag. Deze grootheidswaan gaat de haven uiteindelijk ten gronde richten.