North West met Kim Kardashian en Kris Jenner
Volledig scherm
North West met Kim Kardashian en Kris Jenner © Fendi

North West, dochter van Kim en Kanye, scoort eerste modeklus

ShowbizzNorth West, de vijfjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, treedt in de voetsporen van haar ouders, oma en tantes. De kleine meid heeft namelijk geposeerd voor haar eerste grote campagne, eentje van het Italiaanse modehuis Fendi.

0 reacties

  1. 
Net 73, maar Danni Heylen denkt er niet aan om met pensioen te gaan: “Dierbare collega’s zullen wel aangeven als ik beter stop”
    Play
    Showbits
    9

    Net 73, maar Danni Heylen denkt er niet aan om met pensioen te gaan: “Dierbare collega’s zullen wel aangeven als ik beter stop”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.
  2. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.
  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. IN BEELD. Bijna 110.000 euro voor één outfit: prinses Charlene trekt alle aandacht in Monaco
    Royalty
    3

    IN BEELD. Bijna 110.000 euro voor één outfit: prinses Charlene trekt alle aandacht in Monaco

    Of het gepast is, daarover lopen de meningen uiteen. Maar prinses Charlene (46) weet hoe ze aandacht moet trekken. Tijdens de jaarlijkse E-Prix van Monaco verscheen de vrouw van prins Albert (66) in een outfit die bijna 110.000 euro kostte. Charlene was gehuld in op maat gemaakte items van Louis Vuitton. Al was het toch vooral haar horloge dat het kostenplaatje opdreef: een exclusief model van Richard Mille waarvoor de prinses zo’n 100.000 euro betaalde.