rv
Volledig scherm
rv © Jürgen Eeckhout

Fietsster (17) zwaargewond in Gent: vrachtwagen sloeg rechtsaf en reed slachtoffer aan

Het meisje van 17 op de fiets dat gisteravond zwaargewond raakte bij een ongeval in Gent, werd aangereden door een vrachtwagen die rechtsaf wou slaan. Dat zegt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

13 reacties

  • linda thinks

    6 jaar geleden
    Tony een zoemer is overbodig ze hebben knipperlichten en als je ze ziet vertragen en de voorwielen staan niet meer recht weet je dat ze aan het draaien zijn
  • Jan Van de Velde

    6 jaar geleden
    De veiligheid in het verkeer wordt in de eerste plaats verzekerd door de aanleg van de infrastructuur en niet door de wegcode. De materiële scheiding tussen sterke en zwakke weggebruikers mag niet bestaan uit alleen maar een witte lijn. Fietsers en auto's horen niet samen op de zelfde verkeersweg! Idem voor voetgangers en fietsers.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Iedereen schuldig behalve vrachtwagenbestuurder en de ontwerpers van vrachtwagens.
  • Danny Damiaens

    6 jaar geleden
    Men kan beginnen met veel strenger straffen te geven,iemand die door zijn fout een ander dood rijdt automatisch levenslang rijverbod om te beginnen.Hoe men het hier voorstelt,dat een autobestuurder telkens bij groen licht op een kruispunt volledig stopt want er zou iemand door het rood kunnen rijden en die moeten we dan voorrang geven om zelf niet gewond te geraken!!!
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    wegen en verkeer? misschien beter opletten tijdens het rijden ...