Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Vrouw laat hond van ijsje likken en eet dan gewoon verder. Instagram weet niet hoe het moet reageren

DierenJe hond laten likken van je ijsje: is dat oké of juist super vies? Instagram raakt het er maar niet over eens nadat een filmpje opdook waarop een vrouw te zien is die haar trouwe viervoeter mee laat genieten van haar ijskoude snack.

69 reacties

  • Elise Van Damme

    6 jaar geleden
    Wij zijn ook een dier maar noemen onszelf mens omdat we zogezegd de slimste soort zijn?? Het enige verschil is dat een hond weleens aan zijn achterwerk kan likken en dan aan het ijsje. Dus in dat opzicht zou ik het niet aanraden.
  • Krysia ostrega

    6 jaar geleden
    Ikzelf vind het echt vies en wansmakelijk !Een hond is een dier en geen mens ;lief zijn voor een dier is ok ,maar om dan zo ver te gaan !Neen dank u liever zij als ik !
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Dan moet iedereen ook stoppen met tongzoenen he, want dan krijg je ook de bacterien van je partner in je mond. Net hetzelfde. Er staan honderden video's op youtube waarbij verschillende huisdieren samen aan een stuk fruit of iets eten, waarom is het dan vies om dat samen met een mens te doen? Wij zijn ook dieren he.
  • Nathalie Prinsen

    6 jaar geleden
    Ooooh wat erg! De wereld gaat precies vergaan! Doe eens normaal en laat mensen doe wat ze zelf willen. Als die vrouw dat ijsje graag wil delen met haar hond is toch haar zaak. En van niemand anders. Als ik mijn haar groen wil dan doe ik dat. Waar zit het probleem??? Mijn hond mag steeds van ijsje eten... daar ben ik minder vies van dan van sommige mensen die ik tegen kom!
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    KUNNEN ZIJN, de lucht die wij inademen zit vol smeerlapperij. Houden wij daarom onzen adem In. De wereld zou direct overgeleverd zijn aan de dieren, en ze moeten dan niet meer wachten op het geen komen zal.